Adres: Rijnseweg 5A, 3984 NG Odijk

Zorg en rustpunt


Werken aan je toekomstperspectief in de natuur

    

tuun is een samenwerkingsverband van drie kleinschalige tuinderijen, De volle Grond, De BijenAkker en Amelis’Hof. tuun betekent letterlijk beschermde ruimte. En dat is wat we bieden. Voor mensen met een beperking en/of zorg(hulp)vraag die willen werken aan een doel of toekomstperspectief op een gezonde werkplek. Zo kan eenieder naar eigen vermogen een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving en zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren.

Wat houdt de samenwerking in?

We werken samen op het gebied van acquisitie, kwaliteit, scholingsaanbod en intervisie. Zo helpen en versterken we elkaar.

tuun kwaliteiten

Persoonlijke aandacht, mens centraal, veilige werkplek, korte lijnen, directe plaatsing, zinvol werk

buiten in ‘t groen, kleine groepen, beschermend,  werkend aan een doel/toekomstperspectief en onze prachtige tuinen zijn onze kracht.

Rustpunt

Wij zijn aangesloten bij de stichting Rustpunt.http://www.rustpunt.nu Via genoemde site kunt u een app downloaden op uw smartphone waarmee u interessante informatie kunt bekijken.Ons rustpunt is open vanaf 1 mei tot 1 november. U kunt bij ons een kopje koffie of thee gebruiken, een sanitaire stop plegen, de fietsband plakken of opppompen en rondwandelen door de tuin.